Privatumo politika

  • Nuo 2018 m. gegužės 25 d. pasikeitus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymui, pradėtas taikyti Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas. Asmens duomenimis reglamente laikytina bet kokia informacija apie fizinį/juridinį asmenį, kurio tapatybė nustatyta arba kurio tapatybę galima nustatyti. Todėl pagal 2018 m. gegužės 25 d. pasikeitus reglamentui MB Beautyfor LT atnaujino savo privatumo politiką.

    Elektroninė parduotuvė www.groziui.lt priklauso ir yra administruojama MB “BEAUTYFOR LT", įmonės registracijos kodas: 303005685, buveinės adresas  Bitininkų g. 4F - 39, LT-08310 Vilnius.

    MB BEAUTYFOR LT  patvirtina, kad informacija ir asmens duomenys, kuriuos Jūs pateikėte atlikdamas prekių užsakymą sutinka, jog jo asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris ir elektroninio pašto adresas)  būtų tvarkomi Pardavėjo veiklos analizės ir tiesioginės rinkodaros tikslais, net ir tuo atveju, jei užsiregistravęs neišsirinks jam tinkamos prekės. Pirkėjas, sutikdamas, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi prekių ir paslaugų pardavimo www.groziui.lt elektrinonėje parduotuvėje tikslu, taip pat sutinka, kad jo nurodytais elektroninio pašto adresu būtų siunčiami MB BEAUTUFOR LT informaciniai pranešimai (el. paštu, sms žinute, soc. tinklais).

    MB BEAUTYFOR LT pirkėjų duomenys renkami, tvarkomi ir saugomi laikantis Europos Sąjungos asmens duomenų apsaugos įstatymų reikalavimų.

    Pateikdami savo duomenis Jūs sutinkate, kad duomenys bus tvarkomi ir saugomi tol, kol bus aktualus aukščiau nurodytas duomenų tvarkymo tikslas, o atitinkamų įstatymų numatytais atvejais po pirminio tvarkymo tol, kol bus reikalinga.

    Surinkti duomenys nebus perduodami trečiosioms šalims, išskyrus Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka, jeigu tai būtų reikalinga duomenų tvarkymui aukščiau nurodytu tikslu arba jeigu tokią pareigą numato taikytini įstatymai.

    Jūs turite teisę bet kuriuo metu reikalauti, kad Jūsų duomenys būtų atnaujinti, kad Jums būtų pateikta informacija apie Jūsų asmens duomenų naudojimą, taip pat, kad Jūsų asmens duomenys būtų ištrinti.

    Kopijuoti ar kaip kitap platinti  informaciją iš elektrininės parduotuvės www.groziui.lt be MB BEAUTYFOR LT duomenų apsaugos pareigūno eva@groziui.lt, kuris atsakingas už asmens duomenų apsaugos reikalavimų laikymąsi, raštiško sutikimo - griežtai draudžiama. Visos teisės saugomos.