Prekių katalogas

Natūralus Alyvuogių sviestas, regeneruojantis, hipoalerginis, 1kg

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: oliwne1kg
    Kaina 42 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Preliminarus pristatymo terminas : 5 - 9 d. d.
     
     
     
    Į krepšelį 
    Skaičiuojama...
    • 100% natūralaus aliejaus sviestas
    • alyvuogių aliejaus pagrindu
    • aukščiausios kokybės raminantis ir regeneruojantis balzamas
    • be kvapiųjų medžiagų ir konservantų

    Alyvuogių kūno sviestas, 100% natūralus, skirtas naudoti tiesiai ant odos, sviestas taip pat yra žaliava naminiams losjonams gaminti, yra alternatyva populiariam, tirštam vaistinės sviestui.

    Sviestas turi švelnų alyvuogių riešutų kvapą, šviesiai žalią spalvą, gerai tirpsta rankose ir puikiai pasiskirsto ant odos.

    Alyvuogių sviestas yra paprastos sudėties, yra visiškai natūralus.  Sviestas turi ypač efektyvų odos minkštinimo ir drėkinimo savybių. 

    • 60% pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus
    • 30% nerafinuoto taukmedžio sviestas
    •  

    Sviestas nesukelia alergijos, idealiai tinka mažiems vaikams, alergiškiems žmonėms, žmonėms, sergantiems atopiniu dermatitu, psoriaze ar odos niežėjimu.

    Ingridientai:

    Alyvuogių aliejus - grynas, nekaltas, turintis būdingą spalvą ir patranką. Itin daug gerųjų riebalų rūgščių, vitaminų A, E, D ir K, reguliuoja odos hidro-lipidų pusiausvyrą, regeneruoja epidermį ir pagreitina jos atsinaujinimą. Tai saugiausias aliejus jautriai odai, nesukelia alergijos, ramina sudirgimus po saulės vonių, soliariumų ar atopinio dermatito, psoriazės padarinių.

    Nerafinuotas taukmedžio sviestas - spaudžiamas iš Afrikos karitės gyvenimo medžio riešutų yra vienas iš svarbiausių ir vertingiausių kosmetikos sviestų. Drėkina, maitina, sukuria apsauginį sluoksnį ant odos. Svieste yra apsaugos nuo saulės, vitaminų A, E ir C, daug vertingų riebalų rūgščių, taip pat jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių. Tai geriausia natūrali panacėja sausai ir pažeistai odai.

    Cetearilo alkoholis - organinis junginys, gautas iš kokosų, suteikia emulsijai aksominį atspalvį, leidžia sviestui slysti ant odos, kiek įmanoma išlygina ir drėkina, yra visiškai saugus, taip pat alergiškiems žmonėms, mažiems vaikams, leidžiamas sertifikavimo institucijų. kaip ECOCERT

    Vitaminas E - odos jaunatviškumo, stangrumo ir gyvybingumo vitaminas, turi antioksidacinį poveikį, stabdo odos senėjimą. Jis neutralizuoja laisvuosius radikalus, atsakingus už odos senėjimo procesus, uždelsdamas raukšlių susidarymą. Jis apsaugo nuo epidermio lipidų sluoksnio, taip pat kolageno ir elastino odos skaidulų sunaikinimo, suteikdamas apsaugą nuo žalingo aplinkos poveikio. Jis taip pat turi minkštinimo ir išlyginimo efektą.

    Skirtas naudoti:

    - sausa, niežtinti ir pleiskanojanti oda
    - suaugusiųjų ir vaikų atopija
    - odos priežiūra po saulės vonių
    - sutrūkinėjusių lūpų apsauga ir regeneracija
    - pažeista rankų ir kojų oda
    - žaliava / pagrindas kosmetikos gamybai: sviestai, kremai, losjonai


    Kaip naudoti: kai reikia, ant švarios, sausos odos, geriausia naktį arba prieš einant į lauką. Saugo nuo vėjo, šalčio ar saulės poveikio. Galima naudoti kaip žaliavą kosmetikos gamybai.

    Sudedamosios dalys: Olea europaea (alyvuogių) vaisių aliejus, butyrospermum parkii sviestas, cetilo alkoholis, tokoferilacetatas


    Svoris: 1 kg, balta 1200 ml pakuotė su garantiniu žiedu

     Laikyti atokiau nuo šviesos ir karščio