Prekių katalogas

Hialurono rūgštis triguba, trijų tipų molekulės, koncentracija 3%, 1kg

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: hialuron3%1kg
    Kaina 11257
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Preliminarus pristatymo terminas : 5 - 9 d. d.
     
     
     
    Į krepšelį 
    Skaičiuojama...
  • Tikras odos stangrinimas, giliai drėkina, stangrina ir lygina odą

    Hialurono rūgštis gelyje 3%

    Unikalus trijų skirtingų tipų hialurono rūgšties malekulės, rekomenduojamos esantgilioms raukšlėms, mišinys, pagamintas iš SLMW ir LMW mažos molekulinės masės rūgščių ir HMW rūgšties, kad oda būtų optimaliai drėkinama. Šios formos hialurono rūgštis turi stiprų atjauninamąjį ir drėkinamąjį poveikį. Dėl stiprių regeneruojančių ir stangrinančių savybių gelis rekomenduojamas labai sausai ir pažeistai odai.

    Odos lobis

    Hialurono rūgštis yra mūsų organizmui nepaprastai vertinga medžiaga. Jis jungia kolageno ir elastino pluoštus dermoje ir suriša vandens molekules, todėl oda tampa lygi. Vienas gramas hialurono rūgšties gali surišti apie 6 litrus vandens. Gelis taip pat turi galimybę pašalinti laisvuosius radikalus. Su amžiumi jo kiekis mažėja, todėl susidaro raukšlės.

    Hialuronas jau seniai naudojamas medicinoje, o kosmetikoje - pats vertingiausias drėkinamasis ingredientas. Rūgštis, kaip kosmetikos komponentas, prisideda prie pažeisto epidermio atstatymo, sukuria apsauginę plėvelę ant odos, kad būtų išvengta drėgmės praradimo, lygina, stangrina ir pagerina odos elastingumą. 


    Kas yra HA (Hialuro rūgštis)?

    Cheminiu požiūriu hialurono rūgštis (žymima kaip HA) yra glikozaminoglikanas (polisacharido rūšis), priešingai nei pavadinta, tai ne rūgštis, o biopolimeras. Jis pasitaiko visuose gyvuose organizmuose ir priklauso daugiausiai junginių, turinčių identišką cheminę struktūrą bakterijose ir žmonėms, grupei. Pavadinimas „hialuronas“ (graikiškai „hyalos“ = stiklas) kilęs iš išvaizdos. Ši rūgštis yra bespalvio, skaidraus, stiklinio skysčio, kurio konsistencija yra gelis, pavidalo. Šiais laikais jis gaunamas sintetiniu būdu taikant biotechnologinius metodus. Jį gamina specialiai atrinktos bakterijų padermės, auginamos atitinkamoje terpėje.

    Mūsų siūloma rūgštis skirta išoriniam odos naudojimui. Po jos naudojimo oda bus ne tik maksimaliai sudrėkinta, bet ir lygi bei tinkamai maitinama.

    Jei naudojate hialurono rūgštį, tai gali sukelti laikiną paraudimą, mainais, poveikis matomas jau po pirmojo naudojimo. Pavyzdžiui, naudojant jį su argano aliejumi, gauname puikų kėlimo serumą.

    Mūsų siūloma rūgštis skirta išoriniam odos naudojimui.
    Po jo naudojimo oda bus ne tik maksimaliai sudrėkinta, bet ir lygi bei tinkamai maitinama.

     

    Rekomandojamas naudojimas:

    - kaip priedą prie molio kaukių - į kaukę įlašinkite 1-2 lašus rūgšties, sumaišykite, tepkite veidą min. 5 minutės

    - kaip priedą prie veido aliejų, kūno kremų ir losjonų, priklausomai nuo jūsų poreikių, įlašinkite 2–4 lašus rūgšties ir sumaišykite rankoje, geriau įmasažuokite į drėgną odą, kad geriau absorbuotų gelį. daugiau nei apie 25% kosmetikos, didesnės koncentracijos hialurono rūgštis sukuria plėvelę ant odos.

    - kaip plaukų serumą - įpilkite apie 10 lašų rūgšties į aliejų, plaukų balzamą, sumaišykite, tepkite ant pažeistų plaukų dalių, likus kelioms valandoms iki plovimo


    Saugumas

    HA yra biologiškai suderinama medžiaga, po naudojimo nesukelia jokių nepageidaujamų reakcijų - dirginimo, alergijos, paraudimo, deginimo.

    Produktai su hialurono rūgštimi gali būti saugiai naudojami žiemą, nes, skirtingai nei kremai, kuriuose vanduo yra drėkinantis veiksnys, jie nesukelia kraujagyslių išsiplėtimo.

     

    SUDĖTIS: vandens, natrio hialuronatas, hialurono rūgštis, natrio benzoatas *, kalio sorbatas *

    * švelnus konservantas, kurį leidžia „Cosmos“ / „Ecocert“
     

    Talpa: 1 kg, HDPE talpykla (plastikinis kanistro tipo indas).