Prekių katalogas

2016 M. ŽIEMA: MADINGIAUSIOS NAGŲ LAKO SPALVOS

  •  Mėlyna vis dar ant „bangos“.
    Nors visažistai pataria rinktis ir mėlynus vokų šešėlius, tačiau nepersistenkite su jais, kad žiemos šaltukas, išbalusi oda ir mėlyni akių vokai, nesukurtų priešingo, nei Jūs tikitės įvaizdžio. Na o nagų lakai gali būti tamsiai mėlynos spalvos arba jūros – žalsvai mėlyno atspalvio.

     

    Pilka.
    Ši spalva grįžo ne tik į mūsų spintas. Tačiau būkite atsargios, pilka neturi atrodyti pigiai. Todėl rinkitės tamsią, tačiau neblizgią spalvą, arba šviesią, tačiau nepermatomą. Suteikite nagams tikrą spalvą.

     

    Amžinai madinga raudona.
    Ko gero, dar nebuvo sezono, kuris pamirštų raudonos spalvos paletę. Neprašausite pro šalį, jei lakuosite nagus kraujo raudonumo arba spanguolių atspalviu. Tačiau nepamirškite, jei raudonai lakuojate nagus, dažykite raudonai ir lūpas. Tegul visos detalės atspindi Jūsų pasitikėjimą savimi.

     

    Neutrali spalva arba „nude“.
    Tai kasdienio manikiūro spalva, kuri tinka prie bet kokios aprangos ir bet kokio gyvenimo būdo. „Nude“ atspalviai ypač tiks toms, kurios mėgsta ilgalaikį lakavimą ir neturi daug laiko spalvų paieškai.

     

    Tikra balta.
    Žiemą ši spalva ypač populiari, tačiau ji tinka ne visoms. Jei Jūsų oda tamsi iš prigimties arba žiemą dažnai lankotės soliariume – nepiktnaudžiaukite baltu atspalviu.